ニュース詳細
🍋鱧と万願寺とうがら
🍋鱧と万願寺とうがらしのアヒージョ ライム風味🍋
旬の淡路島の鱧を使用し、京野菜の万願寺とうがらしとの絶妙な組み合わせ。さらに、ライムの爽やかな香りが加わり、まさに食欲をそそる一品となっております。リッチなオリーブオイルが全体をまとめ、素材の旨味を引き出しつつも、ライムの風味でさっぱりとした後味に仕上げました。
この季節にぴったりのアヒージョを、お友達やご家族と一緒にお楽しみください😊👨👩👧👦
皆さまのご来店を心よりお待ちしております🍷✨
Hello everyone 🌿🇮🇹✨
Here is today's dish! 🍽️✨
🍋Conger conger and Manganji chili pepper ajillo with lime flavor🍋
An exquisite combination of seasonal conger conger from Awaji Island and Kyoto vegetables Manganji chili pepper. Furthermore, the refreshing scent of lime is added, making it a truly appetizing dish. The rich olive oil brings the whole thing together, bringing out the flavor of the ingredients, while the lime flavor leaves a refreshing aftertaste.
Enjoy this season's perfect ajillo with your friends and family 😊👨👩👧👦
We are looking forward to your visit 🍷✨
#岡本イタリアン
#摂津本山イタリアン
#岡本ディナー
#摂津本山ディナー
#岡本居酒屋
#摂津本山居酒屋
#岡本飲み放題
#摂津本山飲み放題
#デート向きのお店
#セルバッジョ
#selvaggio
#岡本ピザ
#摂津本山ピザ
#岡本バー
#摂津本山バー
#隠れ家
#居心地のいいお店
#近くのレストラン
#ディナー
#神戸スペアリブ
#岡本飲み会