ニュース詳細
🌟 瀬戸内海の恵み、
🌟 瀬戸内海の恵み、室津産の殻付き牡蠣を今週も入荷いたしました!🦪✨ さっと蒸し焼きに仕上げることで、牡蠣本来の濃厚な旨みをお楽しみいただけます。🔥🇮🇹
この旨みの濃い牡蠣は、一口で広がる海の味わいと、心地よい潮風を感じさせてくれる逸品です。💦🦐 食材の新鮮さを大切にする当店ならではのシンプルな一品、特別なひとときをお楽しみください。🎉🍾
皆様のご来店を心よりお待ちしております。どうぞお見逃しなく!👨🍳👩🍳
🏖️🌊 Everyone, this season has finally arrived! 🌟 Today we have received oysters in the shell from Murotsu, a bounty of the Seto Inland Sea! 🦪✨ By quickly steaming them, you can enjoy the rich flavor of the oysters themselves. 🔥🇮🇹
These oysters are full of flavor, and they give you the taste of the sea and a pleasant sea breeze in one bite. 💦🦐 Enjoy this simple dish that is unique to our restaurant, which values the freshness of our ingredients, and enjoy a special moment. 🎉🍾
We look forward to seeing you. Don't miss it! 👨🍳👩🍳
#岡本イタリアン
#摂津本山イタリアン
#岡本窯焼き野菜の盛り合わせ
#摂津本山窯焼き野菜の盛り合わせ
#岡本飲み放題
#摂津本山飲み放題
#セルバッジョ
#selvaggio
#岡本ピザ
#摂津本山ピザ
#岡本バー
#摂津本山バー
#隠れ家
#居心地のいいお店
#selvaggio岡本
#セルバッジオ岡本
#selvaggio摂津本山
#セルバッジオ摂津本山
#selvaggioイタリアン
#セルバッジオイタリアン
#selvaggioピザ
#セルバッジオピザ
#摂津本山歓迎会
#摂津本山送別会
#岡本歓迎会
#岡本送別会
#摂津本山室津産殻付き牡蠣の窯焼き
#岡本室津産殻付き牡蠣の窯焼き
#selvaggio室津産殻付き牡蠣の窯焼き
#セルバッジオ室津産殻付き牡蠣の窯焼き