ニュース詳細
窯でじっくり焼き上げ
窯でじっくり焼き上げた鮮魚のカマは、外側の皮がパリッとした歯ごたえと、
中のふわっとした柔らかさが魅力です。🤤
一口食べると、ジューシーな旨みが口いっぱいに広がります。
この特別な一品には、ピンク岩塩と淡路の藻塩を添えて、ナチュラルな風味を引き立てました。🌿
ぜひ、この季節ならではの味わいをお楽しみください。
心を込めてご用意しましたので、皆様のご来店を心よりお待ちしております!🙏🍷
今宵は、特別な方と一緒にイタリアンと和の美しい融合をお楽しみください。
The fresh fish kama that is slowly baked in a kiln has a crispy outer skin and a chewy texture.
The fluffy softness inside is attractive. 🤤
When you take a bite, the juicy flavor spreads throughout your mouth.
This special dish is garnished with pink rock salt and Awaji seaweed salt to bring out the natural flavors. 🌿
Please enjoy the taste unique to this season.
We have prepared everything with all our heart, so we look forward to your visit! 🙏🍷
Tonight, enjoy a beautiful fusion of Italian and Japanese cuisine with your special someone
#岡本イタリアン
#摂津本山イタリアン
#岡本窯焼き野菜の盛り合わせ
#摂津本山窯焼き野菜の盛り合わせ
#岡本飲み放題
#摂津本山飲み放題
#セルバッジョ
#selvaggio
#岡本ピザ
#摂津本山ピザ
#岡本バー
#摂津本山バー
#隠れ家
#居心地のいいお店
#selvaggio岡本
#セルバッジオ岡本
#selvaggio摂津本山
#セルバッジオ摂津本山
#selvaggioイタリアン
#セルバッジオイタリアン
#selvaggioピザ
#セルバッジオピザ
#摂津本山歓迎会
#摂津本山送別会
#岡本歓迎会
#岡本送別会
#摂津本山朝びき鮮魚のカマの窯焼き
#岡本朝びき鮮魚のカマの窯焼き
#selvaggio朝びき鮮魚のカマの窯焼き
#セルバッジオ朝びき鮮魚のカマの窯焼き