ニュース詳細
🍽️🌽✨ 本日のおす
🍽️🌽✨ 本日のおすすめメニューは、「ひげつきヤングコーンの窯焼き」!新鮮なヤングコーンをそのまま窯で蒸し焼きにし、シンプルに塩と胡椒で仕上げました。ひげも一緒に食べられるのがポイント!ひげは火を通すことでシャクシャクとした歯応えに変わり、ほんのりとした甘みが楽しめます。新鮮さが味わいに差をつけます。イタリア料理のエッセンスと季節の素材を組み合わせたこの一品は、お食事をより特別なものにします。ぜひ、当店でしか味わえない体験をお楽しみください。お待ちしております!🥂🇮🇹
🌽✨ Today's recommended menu is "Oven-baked young corn with roots"! Fresh young corn is steamed in an oven and finished with a simple salt and pepper seasoning. The key point is that you can eat the roots as well! By cooking the roots, they become crunchy and have a slight sweetness. The freshness makes a difference in the taste. This dish combines the essence of Italian cuisine with seasonal ingredients to make your meal even more special. Please enjoy the experience that you can only get at our restaurant. We look forward to seeing you! 🥂🇮🇹
#岡本イタリアン
#摂津本山イタリアン
#岡本窯焼き野菜の盛り合わせ
#摂津本山窯焼き野菜の盛り合わせ
#岡本飲み放題
#摂津本山飲み放題
#セルバッジョ
#selvaggio
#岡本ピザ
#摂津本山ピザ
#岡本バー
#摂津本山バー
#隠れ家
#居心地のいいお店
#selvaggio岡本
#セルバッジオ岡本
#selvaggio摂津本山
#セルバッジオ摂津本山
#selvaggioイタリアン
#セルバッジオイタリアン
#selvaggioピザ
#セルバッジオピザ
#摂津本山歓迎会
#摂津本山送別会
#岡本歓迎会
#岡本送別会
#岡本ひげつきヤングコーンの窯焼き
#摂津本山ひげつきヤングコーンの窯焼き