ニュース詳細
仔羊肩ロースの窯焼き
仔羊肩ロースの窯焼き 山椒風味の赤ワインソース
🍷✨ 柔らかな仔羊の肩ロースを窯焼きでしっとりと仕上げました。400度の高温窯で一瞬にして焼き上げることで、肉汁を閉じ込め、ジューシーさをそのままに。口の中でしっとりとした食感をお楽しみいただけます。さらに特製の山椒赤ワインソースでコクと深みをプラス。山椒のほのかな香りが、ワインの風味をより一層引き立て、奥深い味わいを生み出します。🍖🍷
一口ごとに驚きと感動を与えるこの一皿を、ぜひ大切な方とともにお楽しみください。最高のひとときが広がりますように✨
Oven-baked lamb shoulder loin with Japanese pepper-flavored red wine sauce
🍷 Tender lamb shoulder loin baked in a moist oven. By baking it in an instant in a high-temperature oven at 400 degrees, the meat juices are sealed in and the juiciness is preserved. You can enjoy the moist texture in your mouth. In addition, the special Japanese pepper red wine sauce adds richness and depth. The subtle aroma of Japanese pepper further enhances the flavor of the wine, creating a deep taste.
Please share this dish that will surprise and impress you with every bite with your loved ones
#岡本イタリアン
#摂津本山イタリアン
#岡本窯焼き野菜の盛り合わせ
#摂津本山窯焼き野菜の盛り合わせ
#岡本飲み放題
#摂津本山飲み放題
#セルバッジョ
#selvaggio
#岡本ピザ
#摂津本山ピザ
#岡本バー
#摂津本山バー
#隠れ家
#居心地のいいお店
#selvaggio岡本
#セルバッジオ岡本
#selvaggio摂津本山
#セルバッジオ摂津本山
#selvaggioイタリアン
#セルバッジオイタリアン
#selvaggioピザ
#セルバッジオピザ
#摂津本山歓迎会
#摂津本山送別会
#岡本歓迎会
#岡本送別会
#摂津本山仔羊肩ロースの窯焼き山椒風味の赤ワインソース
#岡本仔羊肩ロースの窯焼き山椒風味の赤ワインソース
#selvaggio 仔羊肩ロースの窯焼き山椒風味の赤ワインソース
#セルバッジオ仔羊肩ロースの窯焼き山椒風味の赤ワインソース